Tutireceptek.hu fejléc

Betyárkrumpli savanyú káposztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg kolozsvári szalonna
40 dkg lángolt kolbász
80 dkg burgonya
80 dkg savanyú káposzta
1 EK zsír
bors,só

Elkészítés:
A szalonnát vékony szeletekre vágom, kakastaréj szerűen bevagdosom, és üvegesre sütöm, a zsirhoz adom a kanál zsirt, felével meg locsolom egy nagy tepsi alját. A krumplit vékony szeletekre vágom,és elterítem a tepsibe,megsózom,borsozom, majd a káposzta negyedével betakarom. Tetejére rakom a szalonna szeleteket,és a kolbász karíkákat.
Maradék káposztával betararom a meg maradt zsírral meglocsolom.
Előmeleített sűtőben 40-45 pecig sütöm, hogy szép piros legyen a káposzta.

Fórron tálalom nagy kockákra vagdosva.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú káposzta lencsével » Hordós savanyúság másképp » Rakott savanyúkáposzta » Gyors édes-savanyú saláta
» Savanyú krumplileves » Vegyes savanyúság télre » Dobálós savanyúság » Savanyú répa leves
» Párolt savanyúkáposzta. » Savanyú káposzta leves » Savanyú rozskenyér » Édes-savanyú burgonya
» Hurka káposztával » Savanyú marhamáj » Savanyú káposzta krémleves » Kovászos savanyú káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.