Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
só, bors, babérlevél, borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl

Elkészítés:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, ízlés szerint fűszerezzük, felöntjük a húsalaplével.
Miután felforrt összeturmixoljuk és tejföllel dúsítjuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú répa leves » Brassói rakott savanyúság » Körtekrémleves » Káposztás csirke
» Rántott káposztaszeletek » Kler brokkolikrémlevese » Krémleves édesköményből » Paradicsomos káposzta
» Sütőtök krémleves II. » Édes-savanyú csirkemell » Káposztával sült karaj » Alföldi toroskáposzta
» Kelkáposztás lasagne » Töltött kelkáposzta 2 » Vegyes savanyúság télre » Savanyú göngyölt hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.