| Csípős fetával töltött gomba receptZöldséges ételek Hozzávalók: 5 nagy fej csiperkegomba 1 tojás maradék feta sajt húsleves alaplé majoranna csípős paprikakrém, ízlés szerint Elkészítés: A meghámozott gombafejeket egy kis tepsibe tesszük, felöntjük egy kis pohár leveslével, majd lefedjük és 15 perc alatt átpuhítjuk. Ezalatt enged még egy kis plusz levet is. Villával összenyomkodjuk a feta sajtot, ütünk rá egy tojást, jól elkeverjük, majd teszünk hozzá ízlés szerint csipős paprikakrémet. A gombafejeket betöltjük a sajtos krémmel, és egy csipet majorannát szórunk mindegyik kupacka tetejére. Először 10 percet letakarva sütjük, majd fólia nélkül addig, amíg szépen meg nem pirul a tetejük. Az nem baj, ha ekkor még marad alattuk a levesből. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |