Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájjal töltött combok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
4 egész, szív nélküli csirkemáj
só, bors, fokhagyma, olaj.

Elkészítés:
A csirkecombokat besózom. A bőrét óvatosan elválasztom a felső combnál, és a sózott, borsozott, aprított fokhagymával megkent csirkemájat betöltöm a bőr alá.
A combokat tepsibe teszem, meglocsolom kevés olajjal, és vízzel majd lefedem alufóliával.
40 percig párolom, majd leveszem a fóliát, és ropogósra sütöm.

Tanácsok:
Idénysalátával tálalom.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkával töltött padlizsán » Töltött gomba a mikróból » Töltött csirkemell » Gombával töltött krumpli
» Sonkával töltött batyu » Sajtos töltött csirkemell » Sonkával töltött tojás » Neszmélyi töltött hús
» Ricottával töltött cukkini » Töltött bundás » Mákkal töltött gombóc » Töltött paprika sütve
» Töltött lilahagyma » Hússal töltött ostyalap » Töltöttkáposzta másképpen » Sertésszelet csirkemájjal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.