Tutireceptek.hu fejléc

Dinsztelt vöröshagyma puliszkával recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 nagy fej vöröshagyma, 15 dkg. húsos szalonna, 25 dkg. kukoricaliszt, só, őrölt fekete bors, 1 kiskanál fűszerpaprika.

Elkészítés:
A kukoricalisztet hagyományosan, enyhén sós vizben
megfőzzük, félretesszük. A szalonnát kakastaréjként megvágva kisütjük, majd kivesszük és a visszamaradó zsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd visszatéve a pörcöt azt is átmelegítjük. Tálaláskor jófajta száraz bor illik hozzá.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkepaprikás puliszkával » Tepsis sült vöröshagyma » Vöröshagyma töltve » Dinsztelt vörös káposzta
» Dinsztelt marha » Vöröshagymatorta » Dinsztelt savanyú káposzta » Dinsztelt máj anyu módra
» Hó végi borsófasírt » Rakott zöldségek » Gombafejek rakva » Ízes zöldséghalmok
» Uborkamártás » Rántott kel » Székely gomba » Karfiolpuffancs I.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.