Tutireceptek.hu fejléc

Édes-savanyú sertés ananásszal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb,
1 kiskanál só,
őrölt bors,
2 nagy fej vöröshagyma,
1 csokor újhagyma,
20 dkg sárgarépa,
1 evőkanál cukor,
2 evőkanál borecet,
6 evőkanál szójaszósz,
1 nagyobb doboz ananászkonzerv (50 dkg),
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A sertéshúst vékony csíkokra vágjuk, majd a fölforrósított olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, a szójaszószt meg az ananászkonzerv levét és puhára pároljuk. Az újhagymát és a sárgarépát megtisztítjuk és fölkarikázzuk, majd a már puha húshoz adjuk. Együtt pirítjuk 6-8 percig, majd beletesszük az ananászkockákat, sóval, cukorral, őrölt borssal és borecettel fűszerezzük, majd átforralva máris tálaljuk.

Tanácsok:
Rizs illik hozzá


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott sertés hús » Sertésragu bográcsban » Sertéscsülök pékné módra » Rántott szelet ananásszal
» Zöldséges sertésjava » Földimogyorós sertéshús » Töltött sertésborda » Csurgói sertésszelet
» Cseh borsos sertésszelet » Zelleres sertéssült » Titkos kísértés » Hagymás sertésmáj (4 főre)
» Zöldbabos sertéshús » Fokhagymás sertésmáj 2 » Édes-savanyú tésztasaláta » Borzas sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.