Tutireceptek.hu fejléc

Édesburgonya krémleves füstölt lazaccal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5 közepes édesburgonya
1 kis fej vöröshagyma

bors
gyömbér
sűrű főzőtejszín
füstölt lazac
kevés vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vágott édesburgonyát, a fűszereket, felöntjük vízzel, puhára főzzük.
Ha kész botmixerrel pürésítjük, tejszínnel felöntjük, kiforraljuk.
A lazacot vékony csíkokra vágjuk (meg is piríthatjuk), a tányérba halmozzuk, majd rámerjük a forró levest.
Petrezselyemmel díszítjük.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagyma krémleves » Amarant krémleves » Sajtos brokkoli krémleves » Rizses krémleves
» Uritök krémleves » Karfiolkrémleves » Póré krémleves » Sajtkrémleves
» Fokhagymakrémleves » Fokhagymakrémlevesem » Füstöltsajtos croissant » Alma-krémleves
» Savanyú káposzta krémleves » Gesztenyekrémleves » Fűszeres sütőtök-krémleves » Alföldi füstölt disznósajt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.