Tutireceptek.hu fejléc

Egyszerû elõétel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
paradicsom
hagyma
fokhagyma
alma
uborka
petrezselyem
olaj
zsemlemorzsa
citrom
mustár

paprika

Elkészítés:
Három húsos paradicsomot szeletekre vágunk, majd három kis hagymát megpucolunk és szintén szeletekre vágjuk, üvegesre pirítjuk. Egy fél almát és az uborkát vékony szeletekre vágjuk, egy csokor petrezselyemzöldet apróra vágunk és a fokhagymát összetörjük, sózzuk és borssal meghintjük. Egy salátás tálba helyezzük a paradicsomszeleteket és elosztjuk rajtuk a petrezselyem és az uborka keverékét. Fél órán át állni hagyjuk. Meghintjük zsemlemorzsával, sózzuk, olajjal, citrommal és mustárral ízesítjük. Vékony citromszelettel díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: tigirl17


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros máj » Gombás töltött csirke » Töki Pompos » Spenótos nokedli
» Sonkás-hagymás lepény » Cukkinis-burgonyás rakottas » Hurkás rakott krumpli » Betyár tarhonya bográcsban
» Egy egyszerű hétköznapi ebéd » Lencsepörkölt tarhonyával » Lecsós tarhonya (vegan) » Kelbimbós pulyka
» Vargányás lecsó bográcsban » Rakott karfiol csőben sütve » Lecsós szelet árpagyönggyel » Rakott máj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.