Tutireceptek.hu fejléc

Gombás, csirkemelles székely káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1.5 kg savanyú káposzta
60 dkg hagyma / én sok hagymával szeretem!/
25 dkg gomba
70 dkg csirkemell
10 dkg füstölt kolbász
2 húsleves kocka
pici olaj
fűszerek ízlés szerint !

Elkészítés:
pici olajon a hagymát összevágva megfonnyasztom, ráteszem a kockára vágott csirkehúst , fehéredésig sütöm , aztán rá a gombát, a pici karikára vágott kolbászt , a fűszereket és a húsleves kockákat !Kevés vízzel előfőzöm egy kicsit , aztán ráteszem a kiöblített savanyú káposztát és nagyon kis lángon főzöm kb 50 percig , közben öntöttem rá egy kevés paradicsommal kevert vizet !!
Nagyon finom lett !
Ha jön vendég akkor a sütőben melegítem , elsimítok rajta egy kanál tejfölt és megszórom
egy kevéske reszelt sajttal !!

Tanácsok:
Ebből a mennyiségből 8- 10 adag lesz !!!Sok !!

Elkészítési idő: 80 perc
Kalóriatartalom: 2100 kcal

A receptet beküldte: Kuvaszka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az én töltöttkáposztám » Káposztás burgonya » Rakott kel gombás rizzsel » Fehér és lilakáposztás
» Gombás korhelyleves » Savanyúkáposzta leves 2. » Gombás-májas rakott karaj » Gombás sonkatekercs
» Gombasaláta majonézzel » Toros káposzta » Gombás rakott burgonya » Aludttejes tökkáposzta
» Gesztenyés káposztaleves » Gombás-tejszínes penne » Savanyukáposztás tarja » Gombás knédli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.