Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás halpaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg filézett ponty
egy fej vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
pirosparika
só, zöldpaprika
paradicsom
15 dkg gomba
tejföl
egy halászlékocka
erõspaprika ízlés szerint.

Elkészítés:
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára lankasztjuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre fõzzük.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás padlizsán » Őszi gombás szendvics. » Sörben főtt gombás csirke » Tejfölös gombás csirkecomb
» Gombástészta » Marokkói halpaprikás » Gombás ponty » Gombás sonkaleves
» Burgonyás gombás tekercs » Gombás-vörösboros gulyás » Gombás-tejszínes szendvics » Gombaszószos szelet
» Gombás burgonyarolád » Gombás, rakott tök » Tepsis gombás marhahús » Citromos, gombás csirke



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.