Tutireceptek.hu fejléc

Gombás halpaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg filézett ponty
egy fej vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
pirosparika
só, zöldpaprika
paradicsom
15 dkg gomba
tejföl
egy halászlékocka
erõspaprika ízlés szerint.

Elkészítés:
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára lankasztjuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre fõzzük.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás harcsapaprikás » Gombás zöldséges ragu » Svéd gombasaláta » Sonkás-gombás omlett
» Burgonyás gombás tekercs » Gombás masni » Gombás, sonkás omlett » Mustáros-gombás szelet
» Gombás töltött cukkini » Gombás szűzérmék » Paradicsomos Gombasaláta » Gombás padlizsán
» Gombás csirke 2 » Gombás Csirkeragu » Sült gombás fánk » Gombás borjúnyelv


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.