Tutireceptek.hu fejléc

Gombás melegszendvics mikróban recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 evőkanál Ráma margarin
1 kis fej hagyma aprítva
20 dkg szeletelt gomba
1 kávéskanál keményítő
1/2 dl száraz fehér bor
só, bors
1 dl tejföl
1/2 csokor apróra vágott petrezselyem
10 szelet franciakenyér

Elkészítés:
1,5 perc alatt megmelegítjük a margarint. Hozzáadjuk a hagymát és a gombát, 2,5 percig lefedve pároljuk.
Meghintjük a keményítővel, majd simára keverjük a borral. 3 percre a sütőbe tesszük. Félidőben megkeverjük.
Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a tejfölt és a petrezselymet.
A gombás keveréket a kenyerekre halmozzuk és 1 percig sütjük. Azonnal tálaljuk.

Tanácsok:
Az időadatok 500 W-os teljesítményre vonatkoznak.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-csirkés batyu » Gombás rakott tészta » Gombás párizsi » Sonkás-gombás batyu
» Gombás csirkemellfilé » Gombás rakott karaj » Gombás harcsapaprikás » Gombás masni
» Gyors csokisüti mikróban » Gombás sertésnyelv » Start piskóta -mikróban » Gombás-cukkinis rizottó
» Lengyel gombasaláta » Bögrés süti -mikróban » Borsós-gombás rizottó » Gombás rakott káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.