Tutireceptek.hu fejléc

Grenadírmars (krumplistészta) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg burgonya
40 dkg nagykocka tészta
1 fej vöröshagyma
1 db paprika
2 db paradicsom
10 dkg füstölt szalonna
só, pirospaprika

Elkészítés:
A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, majd a vöröshagymával, pirospaprikával, paprikával és paradicsommal pörköltalapot készítünk. Felöntjük vízzel és hozzáadjuk a nagyon apróra vágott burgonyát. Sózzuk, és addig főzzük, amíg a burgonya magától szétmállik.
Közben megfőzzük a tésztát, leszűrjük és amikor kész a burgonyánk, akkor összekeverjük őket.
Tálalásnál adhatunk mellé tejfölt vagy csemegeuborkát is.

Tanácsok:
Ha gondoljuk, akkor a grenadírmarsunkat meg is piríthatjuk serpenyőben vagy sütőben.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplistészta » Hagyományos krumplistészta » Baconos krumplistészta » Sült krumplistészta
» Alföldi pacalleves » Tejbegríz » Diós guba » Hússal rakott lencse
» Karfiol pizza » Rakott kel burgonyával » Lencsés sütőtök sonkával » Svéd krumpli
» Besameles rakott krumpli » Zúzarizottó » Sajtos sonkatorta » Francia rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.