Tutireceptek.hu fejléc

Harcsaszeletek fokhagymás vajjal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet harcsafilé(ponty is lehet)
2 evőkanál liszt
4-5 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk és 15 percig állni hagyjuk,majd paprikás lisztbe forgatjuk,mindkét oldalukon vajban megsütjük.Tálra rakjuk,a visszamaradt vajon a finomra vágott fokhagymát megfuttatva a halszeletekre öntjük.
Petrezselymes vajas főtt burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás újburgonya » Fokhagymás hal » Bárányborda fűszervajjal » Fokhagymás sült csuka
» Fokhagymás csirkecomb » Fokhagymás amúr » Fokhagymás répasaláta » Sonkás-fokhagymás tészta
» Fokhagymás rántott hús » Fokhagymás masni » Fokhagymás csirkecombok » Fokhagymás csirke baconban
» Fokhagymás hátszín » Fokhagymás sertésmáj 2 » Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymás tarja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.