Tutireceptek.hu fejléc

Káposztán sült hurka-kolbász recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg savanyú káposzta
2 db májas hurka
2 db véres hurka
2 db sütni való kolbász
sertészsír

Elkészítés:
Zsírozzunk ki egy tepsit, öblítsük le a káposztát, és terítsük a sütőedénybe. Öntsünk rá egy kevés vizet, fektessük rá a disznóságokat, kenjük meg őket leheletnyi zsírral, majd szurkáljuk meg pár helyen, nehogy kidurranjanak.
Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, majd háromnegyed óra alatt süssük készre.
Forrón halmozzuk tányérra, friss kenyérrel és hideg sörrel tálaljuk.

Tanácsok:
Ha nagyon éhesek vagyunk, süssünk mellé negyedekre vágott burgonyát is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-tejfölös sült karfiol » Cipóban sült füstölt csülök » Brokkolis virsli » Olaszos rakott tészta
» Sült krumpli töltve » Tejfölös sült paprika » Zöldséges rizs mozarellával » Csirkés pitatáskák
» Tejszínes mustáros csirkemáj » Bajor töltött rostélyos » Csontos sertésborda mézpácban » Csőben sült hús parasztosan
» Szögedi tarhonyáskrumpli » Mogyorós libamáj » Gombapörkölt egyszerűen » Csirkés tálka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.