Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
édes+savanyú káposzta
sertéscomb,oldalas,vagy csülök
hagyma,fokhagyma
paradicsompüré

bors
majoranna
fűszerpaprika

Elkészítés:
Megpirítom kevés olajon az apróra vágott hagymát,paprikával megszórom és gyorsan vizet öntök hozzá/nehogy megkeseredjen a paprika/.Jó sűrűre megpárolom,kiforralom a vizet alóla.Majd ráteszem a húst,amit megpörkölök.Kicsi vizet öntök alá.Közben szálasra felvagdosom a káposztát,és mikor a hús félpuha, hozzáadom a kétféle káposztát.Annyi vizet engedek rá ami ellepi.Hozzáadom a fűszereket.Fedővel letakarom.Kb;1 óra főzés után beleteszem a paradicsompürét,fokhagymát.Jól összeforralom és kész!Jó étvágyat!Finom,laktató kaja!

Tanácsok:
Ha valaki szereti a tejfölt tegyen rá,mert azzal isteni!!!

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: ilus74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás lángos másképpen » Káposztás saláta » Káposztás sztrapacska II. » Káposztás pogácsa 1.
» Káposztás knédli update1 » Káposztás paszuly II » Káposztás csülök » Káposztás lencseleves
» Savanyúkáposztás metélt » Savanyú káposztás apróhús » Karácsonyi káposztasaláta » Kelkáposztás lasagne
» Kelkáposztás csirke » Fóliás káposztás hús » Káposztás kacsa » Káposztás kiflik



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.