Tutireceptek.hu fejléc

Kató néni grízgaluskája recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Pár e.k. Búzadara

Tojás

Elkészítés:
A tojások fehérjét felverjük. A sárgájukhoz adunk sót i.sz és beleöntünk fokozatosan,némi grízt. Ezt követően összekutyuljuk a felvert fehérjével. Ne kell hayni állni, attól lesz extra laza, hgy rögtön szaggatjuk.

Tanácsok:
Eddig én tettem bele vajat és hűtőttem, de felesleges :)
Mennyiséget nem írtam, mert levesfüggő.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrémleves májjal » Ünnepi borleves » Vitamin leves » Milánói pacalleves
» Tej leves » Tökbél krémleves » Ritz Fizz » Savanyú zöldbableves
» Lecsós burgonyás egytál » Kukoricaleves levesgyönggyel » Tojásfészek » Tekercsestészta leves
» Fokhagymás csirke baconban » Sült retek » Borleves vörösborral » Citromos-mandulás muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.