Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászleves 1. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg füstölt kolbász
1 vöröshagyma
2 evőkanál tejföl
1 babérlevél
ecet

zsír
őrölt pirospaprika
liszt

Elkészítés:
Barnarántást készítünk kevés pirospaprikával.
Feleresztjük vízzel, és a babérlevelet, sót, a karikákra vágott kolbászt, kevés ecetet hozzáadjuk.
Ha a kolbász megfőtt, egy levesestál aljába tesszük a tejfölt és öntjük a levest, elkeverjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászleves » Csókakői kolbászleves » Zöldséges kolbászleves » Tejfölös kolbászleves
» Szoljanka » Jókai finombableves » Paprikás kolbászgulyás » Hagymaleves húsgombóccal
» Kelkáposztaleves » Tofus rakott zöldbab » Hideg céklaleves » Majonézes kagylósaláta
» Citromos orjaleves » Egyszerű zöldségleves » Görög krémes » Tojásfészek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.