Tutireceptek.hu fejléc

Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 doboz (150 g) tonhalfilé szeletek konzerv (sós lében vagy olajban, mindegy)
1 közepes fej lilahagyma
6-8 kisebb csemege uborka
3-4 evőkanál majonéz

Elkészítés:
A lilahagymát és a lecsepegtetett uborkát apróra kell vágni és összekeverni a lecsepegtetett tonhallal és majonézzel, és már lehet is enni.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Újkrumplis tonhalsaláta » Rizses tonhalsaláta » Avokádós tonhalsaláta » Zöldbabos tonhalsaláta
» Tonhalsaláta sietősöknek » Tonhalsaláta I. » Tonhalsaláta » Magos tonhalsaláta
» Rántott ponty hawaii módra » Busa burgonyával » Sajtkrémes sülthal filé » Tonhalas spagóca
» Gombakrémes pangasius » Ausztrál garnélasaláta » Attila hala » Diós rántott ponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.