Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros, borsos sertésszelet sült hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb
5-6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál mustár
őrölt fekete bors

étolaj
liszt

Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.

Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.

Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós.

Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós-sonkás muffin » Temesvári sertésszelet » Mustáros uborkamártás » Gombás-zöldborsós spagetti
» Savanyú sertésszeletek » Tejfölös-mustáros cukkini » Kukoricás-zöldborsós rizs » Túrógaluska hagymával
» Lyoni sertésszelet.... » Parasztos sertésszelet » Cseh borsos sertésszelet » Csirkemáj sült hagymával
» Mustáros csirkecomb » Mézes-mustáros tarja » Borsos gomba » Zöldborsós palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.