Tutireceptek.hu fejléc

Pandúrleves recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg bárányhús
20 dkg vöröshagyma
15 dkg zsír
5 dkg só
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg gomba
1 dkg fokhagyma
15 dkg liszt
1 tojás
3 dl száraz bor
lebbencstészta

Elkészítés:
A pörköltszerűen előkészített bárányhúst először pirítjuk, majd vízzel és a borral felengedjük, fokhagymával, pirított szalonna és gombakockákkal ízesítjük, majd készre főzzük. Szaggatott, száraz lebbencstésztát zsíron aranysárgára pirítunk, és a levesbe főzzük.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás májkavalkád » Izgalmas krumpli » Boros, fűszeres báránysült » Hagymás, tejfölös csirkemell
» Tüzes csirkemell » Anna Fasírtja » Tejfölös aprópecsenye » Marengói csirkecomb
» Bacon alatt sült csirkemáj » Hirtelensült zöldségkörettel » Kínai mangós csirke » Csirkés cukkínis egytál
» Oldalaskorona » Csirkemell nyári zöldséggel » Rántott nyúl chipsben » Csirkemáj szalonnában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.