Tutireceptek.hu fejléc

Pecsenye fóliában, parázsban sült krumplival és tojással recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
15-20 dkg tarja,
1 krumpli,
1 tojás,
5-7 dkg füstölt szalonna,
2 gerezd fokhagyma,
alufólia és agyag (folyópartból, vakondtúrásból),
só.

Elkészítés:
Disznókarajból csinálom. Tenyérnyi szeletekre vágom, sóval, borssal bedörzsölöm, egy-egy szalonnalevéllel alatta elaprózott fokhagymával betakarom és kétszeresen alufóliába csomagolom. Másik fóliadarabba pedig füstölt szalonna-darabkákkal sós burgonyakarikákat csomagolok. Harmadiknak agyagba tapasztott tojást is készítek elő. Mindhármat egyszerre vagy egymás után parázsban megsütöm. Idejük: tíz-tizenöt, hat-hét és húsz-huszonöt perc.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szárnyas aprópecsenye » Herkules pecsenyéje » Vadas őzpecsenye » Déli pecsenye
» Fóliában sült zöldségek » Zsiványpecsenye » Gyöngytyúkpecsenye » Krumplipecsenye 2
» Hagymás pecsenye » Galyasági lacipecsenye » Padlizsán tojással » Cigánypecsenye II.
» Csopaki aprópecsenye » Rozmaringos pecsenye » Galyasági lacipecsenye 2 » Karfiol tojással.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.