Tutireceptek.hu fejléc

Pirított chilis húscsíkok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(2 személyre)

25 dkg sertés lapocka, karaj, v. comb
2-3 ek. chilis/fokhagymás mártás
őrölt fekete bors
2 ek. kókuszolaj

Elkészítés:
A sertéshúst a kókuszolajon még egészben jól megpirítom. Minden oldalát. Hagyom kicsit pihenni, majd szép vékony szeletekre vágom. Összekeverem a chilis/fokhagymás mártással, az őrölt fekete borssal és egy kicsit állni hagyom. A visszamaradt zsiradékot felforrósítom, beledobom a hússzeleteket és kevergetve szép pirosra sütöm. Tálalásig melegen tartom.

Tanácsok:
Párolt zöldséget készítek hozzá.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított máj » Chilis, csokis muffin » Pirított báránymáj » Vegyes húscsíkok
» Chilis csirkemell » Pirított tükörtojás » Piritott dara leves » Jávai piritott zölgség
» Fűszeres pírított aprótök » Chilis-szójás csirkemell » Zöldséges pirított csirke » Chilis csirke
» Chilis rák » Pirított puliszka-galuskák » Mexikói-chilis pogácsa » Húscsíkok magos bundában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.