Tutireceptek.hu fejléc

Rétescsomagban párolt hal zöldségágyon recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 réteslap,
2 szelet mélyhűtött vagy friss halfilé,
1 db cukkini,
fél fej vöröshagyma,
1 szál sárgarépa,
1 db citrom,
1 csokor kapor,
olívaolaj a rétes kenéséhez.

Elkészítés:
A réteslapokat megkenjük olajjal. Ezután a reszelő nagy lukú oldalán lereszeljük a cukkinit és a sárgarépát, majd felkarikázzuk a citromot. Végül apróra vágjuk a kaprot, és besózzuk a halszeleteket.Jöhet a csomag összeállítása. A réteslapokból 3-at 3-at egymásra teszünk, majd minkettő közt arányosan megosztva ráhalmozzuk a reszelt cukkinit és a hagymát. Teszünk rájuk egy-egy szelet citromot (aki citromosabban szereti, többet is tehet), és apróra vágott kaprot. Legvégül a halszeletek kerülnek a réteslapra.A lapokat összehajtjuk kis csomaggá, majd mindkettőt vékonyan megkenjük olajjal és 180 fokos sütőbe téve kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt káposzta » Zelleres párolt pulykamell » Update 1 Párolt alma » Párolt zellerkrém
» Mustban párolt rostélyos » Libamell párolt szilvával » Párolt felső combfilé » Joghurtos párolt halfilé
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Párolt káposzta gombával » Kefirben párolt ponty » Párolt karotta
» Párolt tőkehal spenótágyon » Párolt-sült nyúl vadasan » Sörös párolt káposzta » Párolt vadkacsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.