Tutireceptek.hu fejléc

Rostonsült sertésmáj almával és zsályával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
450 gr sertésmáj
125 gr póréhagyma
1 db alma
60 ml olaj
1 ek szárított zsálya
1 ek mustármag
150 ml tejszín
300 ml almalé
25 gr liszt, só, bors

Elkészítés:
A májat vékonyra felszeleteljük, borsozzuk, majd lisztbe mártva kevés zsiradékban megsütjük. A zsiradékba beletesszük a hat-nyolc cikkbe vágott piros almát (az almát nem kell megtisztítani csak a magjait kivenni). Egy-két percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almalevet, mustármagot, pórét, tejszint, zsályát kevés borssal fűszerezzük és jól összeforraljuk. Köretkent párolt brokkolit adjunk hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésmáj gombával » Fokhagymás sertésmáj » Sült vadliba birsalmával » Gombás csirkemáj almával
» Pulykacomb sültalmával » Csirkemáj almával » Paradicsomos sertésmáj » Céklafőzelék almával
» Rizsfelfújt almával » Vaniliás tiramisu almával » Sertésszelet almával » Mákos kevert almával
» Kacsamell sajttal, almával » Falusi csirke birsalmával » Fácán gesztenyés almával » Rostonsült padlizsán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.