Tutireceptek.hu fejléc

Sertésraguleves kelkáposztával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
>30 dkg sertéscomb
>1 tasak Sertéssült Fűszervarázs
>10-10 dkg sárgarépa, petrezselyem, zeller
>30 dkg kelkáposzta
>1 tk ételízesítő
>1 ek liszt
>2-3 dl tejföl

Elkészítés:
A 2x2 cm kockára vágott sertéscombot kevés olajon pirítjuk, pároljuk a Sertéssült Fűszervarázs egyharmadával. 3/4 puhuláskor hozzáadjuk a 2 cm-es kockákra vágott zöldségeket, kelkáposztát, majd a maradék fűszerkeveréket, ízesítjük 1 tk. ételízesítővel. Röviden pároljuk. Felöntjük 1,5 liter hideg vízzel, lassan forraljuk. Amikor a káposzta megpuhult, lisztből, vízből és tejfölből készített habarással sűrítjük, készre főzzük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: andi699


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös sertésraguleves » Sütõtök leves » Csülkös bab bográcsban » Hideg uborkaleves
» Zöldségleves sajtgombóccal » Sajtos cukkini karika » Fokhagyma télre » Káposztaleves csülökkel
» Meggyleves X. » Magyaros burgonyaleves » Vajas-tejfölös csirkeragu » Csirkés rizseshús
» Kolbászos fejtettbab leves » Levesgyöngy (sült borsó) » Gombás burgonyaleves » Szellemírtó Tökleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.