Tutireceptek.hu fejléc

Szarvasgombás, pármai sonkás széles metélt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg pármai sonka,
3-4 evőkanál olívaolaj,
2 dl tejszín,
1 csipet őrölt fehérbors,
30-40 dkg széles metélt,
1 db szarvasgomba,
1 cserép friss bazsalikom,
1 maréknyi koktélparadicsom.

Elkészítés:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékony csíkokra felvágott sonkát. Pár percig pirítsuk, majd öntsük fel a tejszínnel. Fűszerezzük fehérborssal, kevéske szarvasgombával és jól forraljuk össze. tegyük bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze a kifőzött tésztával. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejére forgácsoljunk a szarvasgombából, friss bazsalikomlevelekkel dekoráljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt sonkás kanapé » Sonkás csusza » Csirkés-sonkás rizs » Mákos-répás metélt
» Almás-diós rakott metélt » Sonkás kelbimbó » Gombás sonkás tésztasaláta » Finom sonkástál
» Sonkás majonéz » Sonkás zöldbab » Sonkás camembert saláta » Sonkás-sajtos kifli
» Sonkás muffin » Tejszínes-sonkás spagetti » Sonkás-hagymás lepény » Sonkás brokkolilepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.