Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos, tojásos burgonyaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg burgonya
2 dl tejföl
1 tojás
2 evőkanál liszt
1 csokor tárkony

ecet

Elkészítés:
A meghámozott burgonyát kockákra darabolom és 2 liter sós vízben fölteszem főni.
Hozzáadom a finomra vágott tárkonyt, és fedő alatt addig főzöm, míg a krumpli megpuhul.
A tejföl simára keverem az egész tojással meg a liszttel, a kevés meleg lével hígítom és végül behabarom vele a levest.
Jól összeforralom.
Végül pici ecetet is adok hozzá.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos malacleves » Tojásos-sajtos mártogatós » Tojásos Uncle Bens » Tárkonyos zellerfőzelék
» Tojásos meleg szendvics » Kolbászos tojásos noki » Sajtos-tojásos rizs » Currys burgonyaleves
» Tojásos nyúl » Tojásos burgonya leves » Zöldséges, tojásos rizs » Tárkonyos pulyka-raguleves
» Tojásos Mecsek saláta » Tojásos rakottas » Tojásos sóskaleves » Tárkonyos hagymaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.