Tutireceptek.hu fejléc

Vincellér máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertésmáj
1 nagy fej vöröshagyma
3 dkg zsír
1 dl fehér bor
petrezselyemzöldje
só, majoránna

Elkészítés:
A megtisztított, karikákra vágott hagymát a zsíron üvegesre párolom, majd hozzáadom a kockákra vágott májat és majoránnával fűszerezem.
Felöntöm a borral és fedő alatt puhára főzöm.
Végül megsózom, és apróra vagdalt petrezselyemzölddel szórom meg.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szüreti vincellér tokány. » Vincellér fejessaláta » Rántott kenőmájas » Brassói aprópecsenye..
» Töltött káposzta -nálunk » Csülkös gulyás bográcsban » Gombával töltött karaj » Kacsa Cabernet módra
» Natúrszelet » Céklás fasírt » Gombás-tejfölös pulykamell » Mélysütött húsgolyók
» Ananászos rántott szelet » Sajtos-ananászos csirke » Pasta Sutta » Borzas sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.