Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós apróhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg lapocka
1 vöröshagyma
40 dkg zöldborsó
2 gerezd fokhagyma

bors
olaj
1 kg krumpli

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és egy kis olajon megpároljuk. A húst csíkokra vagy kockára vágjuk. Rátesszük a hagymára, megsózzuk, megborsozzuk, a fokhagymát rápréseljük, kis lángon, gyakran kevergetve zsírjára sütjük. Ekkor felöntjük egy kis vízzel. Mikor már majdnem puha hozzátesszük a zöldborsót és együtt puhára főzzük.
A krumplit kockákra vágjuk, félpuhára főzzük, majd olajon kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykamell ragu » Baconos zöldborsós tészta » Zöldborsós palacsinta » Zöldborsós sertésragu
» Kukoricás-zöldborsós rizs » Zőldborsós párizsiszelet » Zöldborsós tojásragu » Zöldborsós vadkacsaragu
» Zöldborsós tojás » Csirke zöldborsós szószban » Zöldborsós rudak » Zöldborsós-rizses borjú
» .Zöldborsós gombapörkölt » Zöldborsós tészta » Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldborsós csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.