Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós csirkeragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell,
90 dkg zsenge zöldborsó,
2 evőkanál olaj,
2 gerezd fokhagyma,
3 kis szál sárgarépa,
1 mokkáskanál gyömbérpor,
1 evőkanál kukoricakeményítő,
ízlés szerint őrölt fehér bors,
só.

Elkészítés:
A kukoricakeményítőt 1-2 evőkanál vízzel simára keverjük.
A húst vékony csíkokra vágjuk, forró olajon pirosra sütjük és kiszedjük.
A megmaradt olajban megfuttatjuk a zúzott fokhagymát és a gyömbért, beletesszük a vékony csíkokra vágott sárgarépát, a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk és állandóan kevergetve pároljuk. Hozzátesszük a húst, ráöntjük a kukoricakeményítőt és készre fõőzzük.
Aki szereti szórja meg késhegynyi chiliporral, még finomabb.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkeragu metélttel » Tökös csirkeragu » Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós csirkemáj
» Kapros csirkeragu-leves » Zöldbabos csirkeragu » Zöldborsós apróhús » Tejszínes csirkeragu leves
» Zöldborsós spagetti » Kukoricás csirkeragu » Csirkeragu sajttésztában » Zőldborsós párizsiszelet
» Zöldborsós csirkemell » Zöldborsós szűzérmék » Tejfölös borsós csirkeragu » Zöldborsós karajszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.