Tutireceptek.hu fejléc

Acsai borzas szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
1 tojás
40 dkg burgonya
10 dkg liszt

bors
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A meghámozott burgonyát lereszeljük, a keletkezett nedvességet kifacsarjuk. Összekeverjük a tojással és annyi liszttel, hogy galuskaszerű tésztát kapjunk. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük.

A húst vékonyra kiveregetjük, besózzuk, és belemártjuk a bundába. Bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük.

Friss vegyes salátával és rizibizivel kínáljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ropogós burgonya szeletek » Tarka papagáj szelet » Királyszelet » Tejfölös pontyszeletek
» Babapiskótás puncs szelet » Jóság szelet » Meggyes borzaska » Egyszerű budai szelet
» Vaníliás szelet » Citromos szeletem » Borsos szelet » Kassai szelet
» Diós zsúrszeletek » Cseh borsos sertésszelet » Borzas Kata » Raffaelo / Ferreró szelet


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.