Tutireceptek.hu fejléc

Lestyános vaddisznószelet recept

Kategória:


Hozzávalók:
1,2 kg Vaddisznócomb
2 fej Vöröshagyma
2 dl Tejszín
2 dl Tejföl

babérlevél
lestyán

Elkészítés:
A húst felszeleteljük. A hagymát csíkokra vágjuk. A hagymát a hússal együtt forró olajra dobjuk és fehéredésig sütjük. Felöntjük vízzel, sózzuk, beletesszük a babérlevelet és lestyánt. Majd lefedve puhára főzzük. A tejfölt és tejszínt kikeverjük 2 ek liszttel. Amikor puha a hús, belekeverjük a tejszínes masszát. Felforraljuk és elzárjuk. Főtt tésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: wheat


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lestyános csirkeraguleves. » Lestyános húsgombóc » Gyümölcsös vadkacsa » Párolt-sült nyúl vadasan
» Apúliai fogoly » Bakonyi fácánmell sajtosan » Vadas kicsit másképp » Mezőőr kedvence
» Fogoly balzsamecettel » Tejfölös nyúlcomb » Szarvasszelet tejfölösen » Hegyi pörkölt.
» Fokhagymás vadlibamell » Gombás vadkacsaragu » Fenyőmagos bélszín nyárson » Pityókás őzragu


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.