Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirkemájas serpenyő recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 szép libamáj
50 dkg alma
4 evőkanál olaj
1 csokor zsálya
40 dkg csirkemáj

őrölt bors
1 dl almabor

Elkészítés:
Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás olajba tegyük bele a hagymát és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük őrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat. Öntsük rá az almabort, és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul.
Ezután már sózhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket, Köretnek ajánljuk mellé a hagymás tört burgonyát.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás csirkemellfilé » Zsámboki lakodalmas » Almás joghurtos palacsinta » Kekszes-almás sütemény
» Almás-tejszínes csirkemell » Belga almás süti » Diétás habos almás torta » Almás trifle
» Rácsos almás » Amerikai almáspite » Almás csirke II. » Almás, joghurtos muffin
» Birsalmasajtos - diós pite » Almás-fahéjas ragacs » Bözsike almáskrémese » Mikulás-váró almás


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.