Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirkemájas serpenyő recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 szép libamáj
50 dkg alma
4 evőkanál olaj
1 csokor zsálya
40 dkg csirkemáj

őrölt bors
1 dl almabor

Elkészítés:
Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás olajba tegyük bele a hagymát és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük őrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat. Öntsük rá az almabort, és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul.
Ezután már sózhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket, Köretnek ajánljuk mellé a hagymás tört burgonyát.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors almás pite » Almás rolád » Leveles almás » Flambírozott almáslepény
» Almás krémes, sütés nélkül » Almás trifle » Rétesjellegű almás rúd » Almáspite
» Reszelt almás » Fahéjas, almás csiga » Almás dara » Almás kosár
» Gesztenyés almás lepény » Habos almás, nagyon finom » Zabkorpás almáspite » Tegnapi almás lepényem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.