Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirkemájas serpenyő recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 szép libamáj
50 dkg alma
4 evőkanál olaj
1 csokor zsálya
40 dkg csirkemáj

őrölt bors
1 dl almabor

Elkészítés:
Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás olajba tegyük bele a hagymát és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük őrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat. Öntsük rá az almabort, és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul.
Ezután már sózhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket, Köretnek ajánljuk mellé a hagymás tört burgonyát.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás édesség » Lakodalmas pogi » Almás fasírt » Túrós almás muffin
» Almás-túrós muffin » Almás-zabpelyhes cookies » Serpenyős csirkemáj » Lakodalmas ludaskása
» Diétás habos almás torta » Almás kocka » Almás-diós piskóta » Zabkorpás almáspite
» Csirkemájas pástétom » Almas-túrós rizsfelfújt » Almaszalámi » Almássütemény kekszes!!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.