Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olaszos-almás vadkacsamell recept

Kategória:


Hozzávalók:
1kg vadkacsamell
6db nagyobb alma
elősütéshez elegendő mennyiségű olaj
szárnyas fűszerkeverék
3dl tejföl
oregáno
pizzafűszer

Páchoz:
bors
citromfű
zsálya

olaj
fokhagyma

Elkészítés:
A melleket elsőként csíkokra szeletelem, bepácolom, egy napra lezárva a hűtőbe teszem. Másnap lecsepegtetem, szárnyassal befűszerezem. Amíg meghámozom az almát és fel is szeletelem azt vékony darabokra, addig a húst hagyom, hogy a fűszert beszívja. A húst bő olajban hirtelen sütöm ki, majd hozzáteszem az almát és kevergetve hagyom rotyogni egy picit. Utána hozzáadom a tejfölt, fűszerezem, picit még forralom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrémes vadkacsamell » Fácán forgónyárson » Szarvasropogós » Szarvassült
» Gombás vadkacsaragu » Apúliai fogoly » Fűszeres bébipolip » Fenyőmagos bélszín nyárson
» Tepsis vaddisznóbélszin » Áfonyás őzmedalionok » Vadgalamb póréhagymával » Fácán vörösborban
» Bakonyi fácánmell » Fácán gesztenyés almával » Fokhagymás vadlibamell » Fácánpörkölt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.