Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olaszos-almás vadkacsamell recept

Kategória:


Hozzávalók:
1kg vadkacsamell
6db nagyobb alma
elősütéshez elegendő mennyiségű olaj
szárnyas fűszerkeverék
3dl tejföl
oregáno
pizzafűszer

Páchoz:
bors
citromfű
zsálya

olaj
fokhagyma

Elkészítés:
A melleket elsőként csíkokra szeletelem, bepácolom, egy napra lezárva a hűtőbe teszem. Másnap lecsepegtetem, szárnyassal befűszerezem. Amíg meghámozom az almát és fel is szeletelem azt vékony darabokra, addig a húst hagyom, hogy a fűszert beszívja. A húst bő olajban hirtelen sütöm ki, majd hozzáteszem az almát és kevergetve hagyom rotyogni egy picit. Utána hozzáadom a tejfölt, fűszerezem, picit még forralom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrémes vadkacsamell » Almás-sajtos vadkacsa » Hegyi pörkölt. » Gombás vaddisznóragu
» Szarvasszelet tejfölösen » Áfonyás őzmedalionok » Jászberényi birkapörkölt » Libamájjal töltött fürj
» Hamis vaddisznósült » Babgulyás vadász módra » Fűszeres szarvascsülök » Párolt vadkacsa
» Vadnyúl vadasan » Bakonyi fácánmell sajtosan » Szarvasgulyás » Fácán forgónyárson


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.