Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-tejszínes csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell,
4 savanykás alma,
2 fej vöröshagyma,
2 dl tejszín,
10 dkg vaj,
só, bors

Elkészítés:
A csirkehúst féltenyérnyi, nem túl vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben fehéredésig sütjük, majd kiszedjük. A meghámozott almát felkarikázzuk, a hús- és az almaszeleteket egy kivajazott, lehetőleg szögletes edénybe lerakjuk, az edény oldalához döntve azokat. A serpenyőben maradt olajon átforgatjuk a felkarikázott vöröshagymát, ráöntjük a tejszínt, majd az egészet felforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, aztán az almás húsra öntjük. Előmelegített sütőben 30 percig alaposan átsütjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis csirkemell gombával » Rakott-sajtos csirkemell » Kókuszos csirkemellcsíkok » Epres csirkemell saláta
» Gombás csirkemell » Tejszínes csirkemell ragu » Brokkolis csirkemell # » Csirkemell salátával
» Csirkemell őzgerincben » Mézes-mustáros csirkemell » Csirkemelles finomság » Görögös csirkemell
» Mézes-naracsos csirkemell » Egyszerű rakott csirkemell » Húsvéti rakott csirkemell » Sajtpaplanos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.