Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-tejszínes csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell,
4 savanykás alma,
2 fej vöröshagyma,
2 dl tejszín,
10 dkg vaj,
só, bors

Elkészítés:
A csirkehúst féltenyérnyi, nem túl vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben fehéredésig sütjük, majd kiszedjük. A meghámozott almát felkarikázzuk, a hús- és az almaszeleteket egy kivajazott, lehetőleg szögletes edénybe lerakjuk, az edény oldalához döntve azokat. A serpenyőben maradt olajon átforgatjuk a felkarikázott vöröshagymát, ráöntjük a tejszínt, majd az egészet felforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, aztán az almás húsra öntjük. Előmelegített sütőben 30 percig alaposan átsütjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cordon bleu csirkemell » Rakott csirkemell gombával » Csirkemelles tészta » Tejszínes csirkemell II.
» Parmezános csirkemell » Borsos sajtos csirkemell » Csodás csirkemell » Füstöltsajtos csirkemell
» Ropogós csirkemellcsíkok » Bacon-ös rakott csirkemell » Padlizsános csirkemell » Makói rántott csirkemell
» Mustáros tepsis csirkemell » Szabolcsi csirkemell » Hawannai csirkemell » Csirkemell banánnal töltve


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.