Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-tejszínes csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell,
4 savanykás alma,
2 fej vöröshagyma,
2 dl tejszín,
10 dkg vaj,
só, bors

Elkészítés:
A csirkehúst féltenyérnyi, nem túl vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben fehéredésig sütjük, majd kiszedjük. A meghámozott almát felkarikázzuk, a hús- és az almaszeleteket egy kivajazott, lehetőleg szögletes edénybe lerakjuk, az edény oldalához döntve azokat. A serpenyőben maradt olajon átforgatjuk a felkarikázott vöröshagymát, ráöntjük a tejszínt, majd az egészet felforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, aztán az almás húsra öntjük. Előmelegített sütőben 30 percig alaposan átsütjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rókagombás csirkemell » Csirkemell aszaltszilvával » Csirkemell zöldséggel » Édes-savanyú csirkemell
» Csirkemell lipcsei módra » Csodás csirkemell » Kapros juhtúrós csirkemell » Kijevi csirkemell
» Húsvéti rakott csirkemell » Csirkemell salátával » Sajtos gombás csirkemell » Kukoricás csirkemellcsik
» Mézes-csípős csirkemell » Szecsuáni csirkemell » Csirkemell zabtésztában » Diós csirkemell egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.