Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás kalács recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 dkg vaj,
2 tojás,
10 dkg cukor,
20 dkg liszt,
fél csomag sütőpor,
késhegynyi fahéj,
tejföl,
50 dkg hámozott, 8 részre vágott alma

Elkészítés:
A vajat cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a sütőporral kevert lisztet és annyi tejfölt, hogy sima tésztát kapjunk. Legvégén belekeverjük a fahéjat és a fehérjék kemény habját. Zsírozott s lisztezett formába tesszük, kirakjuk almával, behintjük cukorral, és 30percig sütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Betty mézeskalácsa » Almás palacsintatorta » Ánizsos kalács » Almás torta II.
» Csokis kalácsfelfújt » Kekszes-almás süti » Mézeskalács likőr » Almás-mazsolás rizs
» Almás káposzta saláta » Almás túrókrém » Túrós-almás-szójaszelet » Kakaós kalácsvirág
» Mennyei almás » Almás Csók » Süte almása » Kakaós krémes kalács


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.