Tutireceptek.hu fejléc

Almás piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg margarin,
5 dkg nádcukor,
2 db tojás,
1 csomag foszfátmentes sütőpor,
1 csipet tengeri só,
25 dkg. tönköly rétesliszt,
3 dl tej
alma

Elkészítés:
A hozzávalókat (liszt,tej kivételével)habosra keverjük, majd a lisztet és a tejet felváltva hozzákeverjük. A tészta kétharmad részét a vajjal és liszttel kikent tortaformába helyezzük. Meghámozott, kimagozott almaszeletekkel körberakjuk, fahéjas nádcukorral meghintjük, majd a maradék tésztával leöntjük.200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kekszes-almás süti » Almás ropogós » Különleges almás pite » Almás palacsinta 2
» Sütőtökös-almás muffin » Könnyű almás » Kavart almás nagyon finom » Lisztmentes piskótatekercs
» Almás-fűszeres csirkemell » Almás joghurtturmix » Almás, fűszeres kalács » Almás-kókuszos kocka
» Csokis-almás torta » Diétás almás-pudingos süti » Forró almástáska » Tartalmas lencseleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.