Tutireceptek.hu fejléc

Almás-fahéjas zabkása recept

Kategória:
 Egytálételek
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1.5dl 1.5% tej
3.5dkg zabpehely
édesitőszer izlés szerint
tengeri só
1 alma
fahéj izlés szerint

Elkészítés:
A zabpelyhet a tejben megfőzöd izlés szerint sóval és édesitővel.Ha kész belekevered az almát és a fahéjat.

Tanácsok:
Nagyon finom, én főled reggelire szoktam enni.Lehet késziteni körtével, meggyel vagy bármilyen olyan gyümölccsel amit szeretsz.A gyümit belekeverheted a zabkásába amikor még forró ilyenkor a gyümi kicsit megpárolodik,de hidegen is akár reszelve,akár darabolva.

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: fátyolvirág


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos zabkása » Zabkása reggelire » Almás-fahéjas szelet » Almás-fahéjas ragacs
» Almás-fahéjas sütemény » Almás-fahéjas piskóta » Reggeli zabkása » Almás-fahéjas finomság
» Karamellás zabkása » Almás-fahéjas süti » Almás-fahéjas palacsinta » Almás-fahéjas kelt rétes
» Zabkása » Almás-fahéjas frissítő » Gyors zabkása » Meggyes zabkása


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.