Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás torta II. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3-4 db alma
fahéjas cukor
15 dkg liszt
15 dkg cukor
10 dkg olvasztott margarin
1 cs sütőpor
2 db tojás
kb. 1,5 dl tej, 1-2 csepp ecet

Elkészítés:
Az almát megpucoljuk, felszeleteljük, sütőpapírral bélelt tortaformában szépen elrndezzük és megszórjuk fahéjas cukorral. A többi hozzávalót összekeverjük úgy, hogy előbb a tojást keverjük el a cukorral, majd hozzá a margarin, a tej és az ecet. Ehhez adjuk hozzá a lisztet és a sütőport A masszát ráöntjük az almára és előmelegített sütőben 160 fokon kb. 50 percet sütjük.

Tanácsok:
Ha túl sűrű a massza, adhatunk hozzá még tejet. Tej és ecet helyett mehet bele natúr joghurt is.

Elkészítési idő: 75 perc

A receptet beküldte: BBabba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Különleges meggytorta » Mazsolás almatorta » Almás pite (fahéjas) » Zebratorta 3.
» Tiramisu torta (Vadimtól) » Csokoládés diótorta 2 » Almás-sajtos rakott csirke » Pepita-torta
» Gyors almatorta » Karácsonyfa-torta 2 » Mákos túrótorta » Tejszínes csokoládé torta
» Bounty torta » Túró rudis kevert torta » Mentolos csokoládétorta » Sárgadinnyetorta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.