Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás zabpalacsinta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
250 g zabliszt
100 ml tej
30 g vaj
2 db tojás
kis sütőpor
1 evőkanál eritrit
1 evőkanál vanília aroma
1 ek citromlé
2 nagy db alma
kis napraforgó olaj (a sütéshez)

Elkészítés:
Simára keverjük a palacsintatésztát, az alma kivételével mindent beleteszünk.
Az almát meghámozzuk, durvára reszeljük, és a palacsintamasszához keverjük.
Forrósítsunk kevés olajat a serpenyőben. Minden palacsintához tegyünk kb. 1½ ek tésztát a serpenyőbe, és süssük oldalanként kb. 2-2 perc alatt aranysárgára.

Tanácsok:
Egy finom, laktató palacsinta. Hidegen, melegen egyaránt finom. Tálalhatjuk egyszerűen fahéjas poreritrittel megszórva, lekvárral vagy vaníliamártással.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb almaszósszal » Zsámboki lakodalmas » Egyszerű almás sütemény » Update 1 Almás csodapite
» Birsalmás yorkshire puding » Almás sütije » Almás-fűszeres csirkemell » Almás-tormás csülök
» Almás körtés kalácspuding » Diós-mákos almás pite » Norbis almás csirkemáj » Fahéjas-almás granola
» Almás rácsos » Almás répasaláta » Kókuszos-almás álom » Almás csirkefasírt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.