Tutireceptek.hu fejléc

Rumpuncsos madártej recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1.5 l tej
6 ek cukor
1/5 rész vaníliarúd
6 tojás
2 vaníliás cukor
1 db fahéj

1 rumpuncsos főzős pudingpor

Elkészítés:
A tejet a cukorral, a kettévágott (és kiszedett aprómaggal) vaníliarúddal, fahéj darabbal, pici sóval felforralom. Közben felverem a tojásfehérjét kemény habbá - a végén beleszórok 1 vaníliáscukrot. A sárgáját kikeverem 1 vaníliáscukorral. A pudingport pár ek tejjel kikavarom, majd belekeverem a sárgába. Ha forr a tej, kislángra veszem, és belekeverem a pudingporos tojássárgáját, ha ezzel is felforr belekanalazom a fehérjehabot. Kb 20 másodperc múlva megfordítom, így is 20 másodpercig forr, és kész is. Jól lehűtve fogyasztjuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Madártej » Sült madártej szelet » Anyu-féle madártej » Madártej glukononnal
» Bébi madártej » Banános madártej » Madártej (Update 1) » Andland Madártej szelete
» Madártej torta » Madártej villámgyorsan » Update 1 Kávés madártej » Kókuszos madártej öntettel
» Madártejes finomság » Madártejtorta » Madártej (saját recept) » Francia madártej


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.