Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos kosárkák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:

20 dkg margarin
8 dkg porcukor
2 tojássárgája
csipet sütőpor
28 dkg liszt

Töltelékhez:

4 dl tej
1 csomag vanília pudingpor
3 evőkanál cukor
1 doboz ananászkonzerv (kockákra vágott)

Elkészítés:
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a margarint és a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk, majd ezekkel béleljük ki a kosárkaformákat. A pudingot főzzük meg, és keverjük el az ananászdarabokkal. Ezt töltsük a kosárkákba, majd előmelegített sütőben süssük ki.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos kosárkák » Ananászos túrótorta III. » Ananászos currys csirke » Ananászos tortácskák
» Epres-ananászos charlotte » Ananászos piskóta » Ananászos-sonkás lencsetál » Kivis-ananászos bólé
» Ananászos-túrótorta » Ananászos pulykamellfilé » Ananászos rizs » Diós kosárkák
» Ananászos gyümölcskenyér » Ananászos melegszendvics » Ananászos tál » Francia hagymakosárkák


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.