Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos kosárkák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:

20 dkg margarin
8 dkg porcukor
2 tojássárgája
csipet sütőpor
28 dkg liszt

Töltelékhez:

4 dl tej
1 csomag vanília pudingpor
3 evőkanál cukor
1 doboz ananászkonzerv (kockákra vágott)

Elkészítés:
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a margarint és a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk, majd ezekkel béleljük ki a kosárkaformákat. A pudingot főzzük meg, és keverjük el az ananászdarabokkal. Ezt töltsük a kosárkákba, majd előmelegített sütőben süssük ki.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia hagymakosárkák » Ananászos tortácskák » Ananászos gríz » Párizsi kosárkák
» Ananászos-sonkás lencsetál » Ananászos puding » Ananászos rizssaláta » Ananászos kukorica saláta
» Sajtos-ananászos csirke » Ananászos csiga » Ananászos pezsgős álom » Diós/ kókuszos kosárkák
» Ananászos csirkesaláta » Pudingkosárkák » Ananászos éden » Ananászos csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.