Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos karikák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csomag mélyhűtött levestészta
1 doboz konzerv ananász, karikákra vágott változat
1-2 evőkanál méz
10 dkg vaj
liszt a nyújtódeszkára
porcukor a tetejére

Elkészítés:
A tésztát kiolvasztjuk, kb. 1 cm-res vastagságúra kinyújtjuk. Felbontjuk az ananászkonzervet, lecsepegtetjük és a dobozzal lapokat vágunk a tésztába (így éppen illeszkedni fognak rájuk az ananászkarikák), ráhelyezzük az enyhén kizsírozott tepsire. A lapokra tehát ráillesztünk 1-1 ananászkarikát. A vajjal összeolvasztjuk a mézet és ezzel bekenjük a sütik tetejét. Forró sütőben kb. 10 percig kell sütni, frissen forrón az igazi, porcukorral meghintve!

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Basset


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos túrótorta III. » Ananászos csirkemellfilé » Linzer karikák » Ananászos sertéssült
» Ananászos-mentás margarita » Kókuszos, ananászos krémes » Ananászos gríz » Ananászos-curry-s csirke
» Ananászos máj » Ananászos csirke » Ananászos túrótorta II. » Ananászos rizssaláta
» Ananászos Pulykamell » Ananászos melegszendvics » Ananászos-sonkás lencsetál » Ananászos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.