| ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE receptHúsételek Hozzávalók: 1.3 kg csirke kis örölt gyömbér 2-3 zöldhagyma 3 ek szójaszósz 1 ek cukor 2 ek vermut 1 ananász konzerv 1 ek liszt /Kukoricaliszt/ só, olaj Elkészítés: A csirkét feldaraboljuk, besózzuk, és az olajon pirosra sütjük.Hozzáadjuk a gyömbért, az apróra vágott zöldhagymát, a szóját, és a vermutot, majd a tálat vizzel telt tepsibe állitjuk, és a sütőben lefedve puhára pároljuk. Az ananászkonzerv levét lecsöpögtetjük, és hozzákeverjük az elkészült csirkelevéhez. Megszorjuk liszttel, és sürüre főzzük. Hozzáadjuk az ananászdarabokat, és párolt rizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |