Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.3 kg csirke
kis örölt gyömbér
2-3 zöldhagyma
3 ek szójaszósz
1 ek cukor
2 ek vermut
1 ananász konzerv
1 ek liszt /Kukoricaliszt/
só, olaj

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk, besózzuk, és az olajon pirosra sütjük.Hozzáadjuk a gyömbért, az apróra vágott zöldhagymát, a szóját, és a vermutot, majd a tálat vizzel telt tepsibe állitjuk, és a sütőben lefedve puhára pároljuk. Az ananászkonzerv
levét lecsöpögtetjük, és hozzákeverjük az elkészült csirkelevéhez. Megszorjuk liszttel, és sürüre főzzük. Hozzáadjuk az ananászdarabokat, és párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos sütemény » Csodacsirke » Csirkés-zöldséges » Kefires csirkesaláta
» Epres csirkemell saláta » Tejszines sajtoscsirkemell » Citromos csirke * » Csirkemell á la Stik
» Tökös csirkeragu » Párolt paraj foghagymásan. » Rozspelyhes párolt paprika » Csirkemájjal töltött karaj
» Csirkés tortilla » Almás ananászos csirke » Sajtos-kanalas csirke » Gyümölcsös Csirketokány


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.