Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos sonkás karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj,
10 dkg sonka,
1 doboz, karika konzerv ananász,
só,
bors,
oregano,
70 dkg burgonya,
olaj

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, hosszában kettévágjuk, és egy tepsire tesszük. Lehet több felé is vágni, lényeg h ne boruljon fel :)
A serpenyőben olajat hevítünk, a kiklopfolt karajt sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát félig megsütjük. A húsokat a burgonyákra tesszük.
A sonkát és az ananászt a karajokra helyezzük, megszórjuk oreganóval, majd sütőben, 150 ºC-on 25 perc alatt összesütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás batyuk » Sonkás alagút 4 » Ananászos-répakocka » Almás karaj
» Zöldborsós karajszeletek » Sonkás kalács » Sonkás gnocchi » Sonkás tekercs
» Sonkás-hagymás szelet » Ananászos máj » Ananászos currys lazac » Avasi sertéskaraj.
» Sonkás batyú » Gombás-sonkás csirkemell » Ananászos csirke/pulyka » Ananászos rántott szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.