Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos sonkás karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj,
10 dkg sonka,
1 doboz, karika konzerv ananász,
só,
bors,
oregano,
70 dkg burgonya,
olaj

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, hosszában kettévágjuk, és egy tepsire tesszük. Lehet több felé is vágni, lényeg h ne boruljon fel :)
A serpenyőben olajat hevítünk, a kiklopfolt karajt sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát félig megsütjük. A húsokat a burgonyákra tesszük.
A sonkát és az ananászt a karajokra helyezzük, megszórjuk oreganóval, majd sütőben, 150 ºC-on 25 perc alatt összesütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkasaláta pennével » Isztriai sertéskaraj » Sonkás gombóc » Zöldséges karajtekercs
» Ananászos-mentás margarita » Tejfölös karaj » Tejszínes sajtos karaj » Sonkás csirkemellfilé
» Sonkás-gombás rizibizi » Karajba zárt csülök » Ananászos csirke/pulyka » Sonkás brokkolilepény
» Tavaszi sonkasaláta » Csirkés-sonkás rizs » Sonkás-turó felfujt » Sonkás rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.