Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos pulykamellfilé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagy pulykamellfilé
1 konzerv ananász lecsepegtetve
4-5 ek liszt
kevés olaj

őrölt fehér bors
1 dl ananászlé
3 ek citromlé
2 dl száraz fehérbor
1 kk kristálycukor

Elkészítés:
A lebőrözött melleket szárazra törölgetjük és egyenlő nagyságú, kisebb csíkokra vágjuk. Meghempergetjük a húsokat a lisztben, és kevés olajon egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk őket, közben sózzuk, borsozzuk. Ha kész (nem kell teljesen készre sütni, csak legyen már színe), hozzáöntjük az ananászlevet, a lecsepegtetett ananászkockákat, a citromlevet, a bort, a cukrot. Jól elkeverjük, sózzuk, majd fedő alatt puhára főzzük.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos-túrótorta » Ananászos-gyömbéres puncs » Ananászos saláta » Ananászos palacsintatorta
» Ananászos csirke/pulyka » Ananászos tojássaláta » Ananászos rakott csirke » Ananászos currys csirke
» Ananászos sütemény » Ananászos lilakáposzta » Ananászos kukorica saláta » Ananászos-curry-s csirke
» Ananászos vitamin turmix » Ananászos csirkemellfilé » Ananászos csirkeegytál » Kivis-ananászos bólé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.