Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Avokádópüré pirítóssal recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg avokádó,
25 dkg graham kenyér,
citrom,
tejföl,
só,
fokhagyma,
feketebors.

Elkészítés:
Az avokádót félbevágjuk, magját eltávolítjuk, és villával kikaparjuk a héjából.
Ezután összekeverjük a zúzott fokhagymával, hozzáadjuk a tejfölt, a citrom levét és fűszerezzük sóval, borssal.
A graham kenyérből készült pirítóssal tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém piritóssal » Ajvar pirítóssal » Zöldborsós zöldségkrém » Bundás kenyér sütőben
» Szardellakrémes bagett » Szendvicstorony » Sült paprikás fetasajtkrém » Hagymás tepertőkrém
» "Gyógy"-halkrém » Sajt-tatár » Gurmand-falatok » Garnélás szendvics
» Húsvét utáni húspástétom » Kifli sajttal sütve » Körözött Kata módra » Díszes szendvics


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.