Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém piritóssal recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db padlizsán
másfél deci olivaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 kis fej lilahagyma
csipet só,bors

Elkészítés:
A padlizsánokat a sütőben addig sütöm amig elkezd fonnyadni.Ha megsült,lehúzom a héját,kikaparom a belsejét egy tálba,összekeverem az olivaolajjal,a hagymával,fokhhagymával,sóval borssal és botmixerrel összedolgozom.
Piritóskenyérre kenve azonnal fogyasztható.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: princess7200

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagyományos padlizsánkrém » Avokádós padlizsánkrém » Ajvar pirítóssal » Parmezános padlizsánkrém
» Padlizsánkrémleves májjal » Fetás padlizsánkrém » Padlizsánkrém leves » Padlizsánkrém:
» Joghurtos padlizsánkrém » Kátya féle Padlizsánkrém » Avokádópüré pirítóssal » Padlizsánkrém juhsajttal
» Ínyenc padlizsánkrém » Eredeti padlizsánkrém » Én padlizsánkrémem » Padlizsánkrémem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.