Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ajvar pirítóssal recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Kb. 25 dkg paradicsompaprika
2 db padlizsán
3 gerezd fokhagyma
olaj
ecet

bors

Elkészítés:
A padlizsánt és a paprikát megmossuk és egy palacsintasütőben addig sütjük, amíg a héjuk fel nem hólyagosodik. A padlizsánt meghámozzuk, a paprikák bőrét lehúzzuk és a 3 gerezd fokhagymával az egészet ledaráljuk. Sóval, borssal, ecettel fűszerezzük, és kevergetve hozzáöntünk óvatosan annyi olajat, amennyit felvesz.
Közben kenyérszeleteket pirítunk, kis háromszögekre vágjuk, mellé adjuk kis tálkában az ajvárt, amibe mindenki kedvére mártogathat.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Avokádópüré pirítóssal » Padlizsánkrém piritóssal » Ajvárleves chilis sajttal » Sárgarépa csőben sütve
» Rántott szójaszelet » Gombapuffancs » Túró fasírt » Mexikoi gyors vacsora
» Karfiolpuffi » Falafel - vegán » Vega szója brassói » Karamellás zabkása
» Töltött sütőtök » Vegetáriánus kocsonya » Amaránt kása » Cukkinipuffancs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.