Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ajvar pirítóssal recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Kb. 25 dkg paradicsompaprika
2 db padlizsán
3 gerezd fokhagyma
olaj
ecet

bors

Elkészítés:
A padlizsánt és a paprikát megmossuk és egy palacsintasütőben addig sütjük, amíg a héjuk fel nem hólyagosodik. A padlizsánt meghámozzuk, a paprikák bőrét lehúzzuk és a 3 gerezd fokhagymával az egészet ledaráljuk. Sóval, borssal, ecettel fűszerezzük, és kevergetve hozzáöntünk óvatosan annyi olajat, amennyit felvesz.
Közben kenyérszeleteket pirítunk, kis háromszögekre vágjuk, mellé adjuk kis tálkában az ajvárt, amibe mindenki kedvére mártogathat.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Avokádópüré pirítóssal » Ajvárleves chilis sajttal » Padlizsánkrém piritóssal » Tönköly pizzatészta
» Pácolt camembert » Borsópörkölt nokedlivel » Juhsajt szezámos bundában » Rostonsült padlizsán
» Búzakolbász » Kagylókrémleves » Sajtos karfiolfánk » Zöldséges vegan rizottó
» Mexikoi gyors vacsora » Krumplifasírt » Túróval rakott zöldbab » Zakuszka (Ilike módra)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.