Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Az én zabpelyhes fasírtom recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 bögre zabpehely
2 közepes répa (2 répa helyett lehet bármilyen zöldség,pl: nagyon finom az 1 répa 1 paszternák, fél zeller :)kombináció)
hagyma, foghagyma
1 tojás
fűszerek ízlés szerint
víz (ízletes erőlevessel is)

Elkészítés:
A zabpelyhet egy közepes tálba borítjuk, és felöntjük kicsit kevesebb vízzel vagy maradék levessel, mint ami pontosan ellepi. Kb. 20 percig állni hagyjuk.
Ez idő alatt sajtreszelőn lereszeljük a répát (vagy a zöldségeket).
Mielőtt ezt a zabpehelyhez adnánk, a zabpelyhet kavarjuk át. Tegyük hozzá a zöldségeket, a tojást és fűszerezzük meg. A hagymát, fokhagymát közvetlenül a zabpehelybe reszeljük a sajtreszelőn.
Nem kell megijedni, ha egy kicsit ragacsos marad, át fog sülni :) Kanállal tegyük a serpenyőbe, kicsit lapogassuk szét.
Nagyon kevés olajon, teflon edényben süssük ki.
Bármilyen főzelékhez, krumplihoz tökéletes :)
Jó étvágyat kívánok!

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: pqueen


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Áfonyás-zabpelyhes muffin » Zabpelyhes szilvás lepény » Zabpelyhes fasírt » Zabpelyhes palacsinta
» Zabpelyhes póréhagymaleves » Zabpelyhes répafasírt » Rózsa Zabpelyhese » Zabpelyhes pancake
» Zabpelyhes felfújt » Mazsolás-zabpelyhes keksz » Zabpelyhes süti II. » Zabpelyhes gofri light
» Zabpelyhes tallér 2. » Zabpelyhes pogácsa » Zabpelyhes muffin » Túrós zabpelyhes süti


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.